Beoordelingen van Chiang Mai Beverwijk

Recente recensies

5.0
Madeleine Braas
gisteren
Marion
28 november 2021

Altijd goed eten 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anneke van der Helm
26 november 2021

Eerder bezorgd dan aangegeven, was prima. Wij vonden de curry wat waterig, het was eigenlijk meer bouillon, vonden we jammer. Smaak was verder goed maar niet bijzonder. Viskoekjes waren wel erg lekker.

Peter
23 november 2021

Besteld: #113 - Keng Kua Saparot Nua **. Bezorging in Heemskerk: Prima op tijd. Eten was niet echt heel warm meer, maar dat was te verwachten gezien de afstand. Eten: Biefstuk was aan de taaie kant, de portie was vrij klein (en ik ben geen grote eter), qua smaak OK, maar naar mijn idee vrij vlak (aangepast aan Hollandse smaak?) Opmerkingen: Dit was mijn eerste ervaring met het restaurant, maar ik zal er vast nog wel vaker bestellen in de hoop dat het dan wat beter uit de verf komt.

Irene
21 november 2021
hollandia
8 november 2021

altijd goed!

peter
2 november 2021

heerlijk eten... levertijd duurde wat lang 1.30 uur na de bestelling maar de zondag zal druk zijn :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frank
30 oktober 2021

Was weer lekker

Philip Buurmeijer
25 oktober 2021

Eten was zeer smakelijk en vriendelijke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Koos Klein
24 oktober 2021
Richard
24 oktober 2021

‘soep’ was net boullion, zonde voor mijn €7. rode curry was oke, niks bijzonder

Will
23 oktober 2021

Al meerdere keren besteld, altijd lekker. Maaltijd stond altijd al klaar als ik deze kwam ophalen. Ik zou zeggen probeer het gewoon, over smaak valt toch niet te twisten.

Madeleine Braas
21 oktober 2021

Heerlijk eten👍 Goede service

Ab en Merijn
21 oktober 2021

Heel lekker

M.Bos
18 oktober 2021

Lekker eten.... De soep was lauw. De gerechten waren prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dieke
16 oktober 2021

Altijd lekker, altijd vriendelijke bezorging en prijs/ kwaliteit is uitstekend.

Evy
12 oktober 2021
KvS
12 oktober 2021

Heerlijk zoals gewoonlijk. Stipt op tijd en goed warm geleverd. Een aanrader.

Ella
3 oktober 2021

De bezorger kon er echt niets aan doen, maar we hebben ruim 2 uur op onze bestelling moeten wachten. Bij de levertijd hadden we ingevuld: zo snel mogelijk, dat was om 17.42!! Het eten wed echter bezorgd om 19.50 uur!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Steve
3 oktober 2021
Marijn
21 september 2021

wegens de enorme drukte pas na een 1.75 uur bezorgd, is wel wat erg lang. Waren ook de rijst vergeten er bij te doen. jammer, niet wat we normaal van ze gewend zijn. Wel erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mark
20 september 2021

Bestelling duurde belachelijk lang. 17:40 besteld. Bevestiging was 18:45 bezorgen. Kwam uiteindelijk net na 20:00 Onacceptabel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erik
19 september 2021

Lekker eten en op tijd bezorgd , top!

Maarten
13 september 2021

Eten prima. Bezorging duurde heel lang. Moest bijna 2 uur op eten wachten, was een uur langer dan was beloofd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Zareska
12 september 2021

Het was weer heerlijk zoals altijd! Tom ka kai plus de Yam saow krop

Erik
11 september 2021

Commentaar overbodig, gewoon goed!

Josefina lopez brea
11 september 2021

Snel bezorgt en lekker eten! Top

Chardet
9 september 2021

Alles goed verzorgd en goed van smaak

Steve
7 september 2021

Was erg lekker

Björn
31 augustus 2021

Altijd heerlijk, en vandaag super snel geleverd!

Michel
29 augustus 2021

lekker eten voor een eerlijke prijs. Goede service en zeer vriendelijke mensen. Echt een aanrader!!

Ber
20 augustus 2021

Heerlijk

Frank
19 augustus 2021

Bezorging zeer snel. En eten zoals gewoonlijk heerlijk.

Dver
19 augustus 2021

Elke keer dat ik bij jullie besteld ben ik weer blij. Smaakvolle gerechten en vlot bezorgd. Om even echt te genieten

Sandra
18 augustus 2021
Will
10 augustus 2021

Heel lekker authentieke smaak

Ruben
24 juli 2021

Heerlijk eten en werd mooi op tijd bezorgd.

Anja Schruijet
21 juli 2021

5 sterren waard..altijd goed verzorgd en warm aangeleverd top kwaliteit

Corine Bart
17 juli 2021

Op de avond voordat we op vakantie gaan, heerlijk gegeten van chiang mai. Het was weer top!

Ruben
16 juli 2021

Heerlijk eten, werd mooi op tijd bezorgd.

Loes
12 juli 2021

Ondanks dat we meteen aan tafel gingen na bezorging was het eten niet goed warm. Ook ontbrak er een onderdeel de Poh Piah. De bestelling was wel precies op de afgesproken tijd. Desondanks was het eten smakelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans Vrugtman
10 juli 2021

In 1 woord Heerlijk !

Hans Vrugtman
10 juli 2021

Vriendelijk .snel en heel lekker eten . Aanrader.

C. van der Geest
10 juli 2021

Heerlijk gegeten, vriendelijk personeel, ruime porties.

Ina vd Eerden
7 juli 2021

Voor de 2e keer zaten er geen lychees in, jammer

Barry
3 juli 2021

Biefstuk wat ver doorgebakken maar alles wel vers en zeer smakelijk

Lieshout
26 juni 2021

Fantastisch

ingrid dudink
21 juni 2021

Tofu was zompig en niet zo smakelijk. De biefstuk puntjes waren taai. Thuis Thais eten is blijkbaar niet zo lekker als (vers?) in het restaurant. Want daar eten we altijd heerlijk. Jammer, maar misschien was het lastig om op Vaderdag veel bestellingen 🚚 te bezorgen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A. Morcus
6 juni 2021

Het was weer heerlijk, en stond op het afgesproken tijdstip klaar. Alles dik in orde dus. Maar binnenkort gaan we ook weer in het restaurant eten want bij het afhalen zag ik dat alles weer klaar stond om gasten te ontvangen.

Tan
5 juni 2021

Altijd lekker, vers en lieve bediening!

Frank
31 mei 2021

Keurig gebeld dat het wat later werd. Alleen gevraagd om 1 maaltijd Aziatisch pittig. Maar alles was pittig!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gonnie
28 mei 2021

Als er wordt doorgegeven 18.50 uur en het wordt een half uur later, wordt er geen berichtje meer gestuurd. Het eten, Pad Thai kai, was wel heel lekker van smaak en de porties waren genoeg

N. Castricum
25 mei 2021

Lekker eten, netjes en op tijd bezorgd.

Froukje de Haan
25 mei 2021

Hele aardige en attente bezorging. Het eten viel tegen. Er zat nauwelijks groente in de curry en de soep vooral tahoe/tofu.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alex S
22 mei 2021

Altijd lekker eten en snel bezorgd. Kan niet wachten tot we weer daar kunnen eten

H.Maring
22 mei 2021

we hebben heerlijk gegeten.

Manfred
21 mei 2021

Heerlijk!

Rob
19 mei 2021

Weer heerlijk

Claudia
19 mei 2021

Altijd lekker, altijd genieten!

Ko
18 mei 2021

Eten was goed en smakelijk.

Hm evereen
14 mei 2021

Blijft gewoon lekker

Rob
14 mei 2021

Was weer lekker

Piet Heldoorn
13 mei 2021

Het was weer heerlijk en keurig op tijd bezorgd. Komt zeker een vervolg op.

Anoniem
10 mei 2021

Ontzettend smaakvol. Blijft altijd goede kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hm eversen
2 mei 2021

Snelle levering vers en goed van smaak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

John
1 mei 2021

Iedere keer weer heerlijk.

Bos
1 mei 2021

We zijn weer heerlijk thuis uiteten geweest. Wat een verwennerij. Echt een geniet moment, met heerlijke voorafjes en lekkere salade en alle 4 een fantastisch maaltijd, en morgen nog een restje over. TOP!!

A. Morcus
30 april 2021

Heerlijk eten. Online bestellen was gemakkelijk en het eten was op tijd klaar. We genieten elke keer weer.

M.B.
28 april 2021

Bezorging was meer dan een half uur te laat :-(

N. Castricum
27 april 2021

Hoewel ruim op tijd besteld toch een half uur later dan gevraagd bezorgd. In dit geval geen probleem maar dat kan lastig zijn wanneer mijn bezoek op tijd weg zou moeten. Wel fijn voor jullie dat het druk is!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mevr. van der Wal
27 april 2021

Als altijd. Heerlijk eten én op de afgesproken tijd. Mijn complimenten

Rob
20 april 2021

Heerlijk zoals altijd

Marion
19 april 2021

Waren iets later. Maar er was wel netjes gebeld dat het kater werd

mama
19 april 2021

prima service, alleen jammer dat met mijn opmerking om de champignons uit het gerecht te laten niets is gedaan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cindy
15 april 2021

Heerlijk gegeten.

Marc ettes
8 april 2021

Heerlijk geheten, kunnen niet wachten om weer bij jullie te eten

Jeannette
8 april 2021

Keurig op tijd geleverd en alles even lekker

Jeroen
6 april 2021

Weer heerlijk gegeten, dank jullie wel!

Diek
3 april 2021

Het was weer genieten! Heerlijke gerechten van Chiang Mai

Ruud
2 april 2021
A. Morcus
27 maart 2021

Online bestellen ging gemakkelijk. Het eten was op de afgesproken tijd klaar en was, zoals gebruikelijk, weer heerlijk. Dit blijven we doen!

Carla
26 maart 2021

Wat een heerlijk eten en weer keurig op tijd bezorgd

Evert
23 maart 2021

Het eten was erg lekker en zeker voor herhaling vatbaar.

Thomas
22 maart 2021
John Pelle
22 maart 2021

Eten was smaakvol, zoals altijd. Bezorging was wat aan de late kant. Nu niet erg, kan gebeuren. Maar toch.......

Irma
18 maart 2021

Heerlijk gegeten!!!!

David
15 maart 2021

Weer erg lekker gegeten. De kippensoep zat in een laag bakje, dat nogal erg heeft gelekt. Een gesealed zakje of een beker zou beter zijn..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Manfred
12 maart 2021

perfect op tijd, heerlijk van smaak en temperatuur. Toch een beetje een vakantiegevoel! Aanrader!

Marijke
11 maart 2021

Heerlijk gegeten en vanavond weer !!! eend met rijst en groenten, heerlijke saus. Snel geleverd!

Lukasz
8 maart 2021

Great food as always. Delivery too much longer than estimated (almost 2 hours - but it was Saturday evening)

Jane
8 maart 2021

Heerlijk eten. Duidelijk informatie over hoelaat het wordt bezorgd. Bezorger ook erg vriendelijk. Echt top

John Merbis
8 maart 2021

Het eten was mooi op tijd klaar en het heeft weer heerlijk gesmaakt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Megan
7 maart 2021

👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼

S-
6 maart 2021
Albert
6 maart 2021

Even terug in Thailand.....fijne service, erg goed eten!

J. Nijman
6 maart 2021

Heerlijk gegeten , gaan we vast nog een keer doen 👍

Conny
3 maart 2021

Lekker gegeten!

Broers
3 maart 2021

De rijst was veeel te klef dus die hebben we zelf bij gekookt en het gerecht was flauw. Jammer! Zijn we niet gewend van chiang mai.

Steve
28 februari 2021

Vond de bami taai of het uit de magnetron kwam ben beter gewend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jetty & Alphons
28 februari 2021

Lekker gegeten en de bezorging was stipt op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Door
28 februari 2021

Elke keer weer een feestje. Genoten van een heerlijke maaltijd

Pim geurts
27 februari 2021

Eten was heerlijk, nr 174 en 176 prima op smaak , mooi op tijd gebracht. Volgende keer weer!

Frank
26 februari 2021

Was weer lekker En keurig bezorgd

Cor Berkhout
25 februari 2021
Van Kampen
21 februari 2021

Saté was heel erg droog, en zat ook nauwelijks saus bij en was ingedroogd. Sate is denk ik opgewarmd in de magnetron. Verder was de pad Thai prima

Jeroen
18 februari 2021

Heerlijk eten, goede service! Absolute aanrader.

Frank
11 februari 2021

Was weer lekker!

Dekker
9 februari 2021

Goedenavond, ik bestel vaak eten bij jullie en was ook altijd mega tevreden alleen afgelopen keer en vanavond was de kwaliteit niet wat we hadden gehoopt. Het eten smaakte niet goed en de groentes waren niet vers.. daarnaast was de geur ook niet fijn.. heel erg jammer. Ik wil dit graag meegeven want het zou zonde zijn als deze beleving bij andere ook leeft. Hopelijk lezen jullie dit en wellicht kunnen jullie het monitoren. Ik gun alle restaurant in deze tijden namelijk meer business.

Annemieke
6 februari 2021

Snel geleverd en goed heet van temperatuur. Heerlijk eten.

Jaap
5 februari 2021

Het was heerlijk!

Nora van Poelgeest
31 januari 2021

Prima verzorgd

Jane
30 januari 2021

Top en duidelijk service. Eten was heerlijk

Santi
30 januari 2021

Fantastisch!

Marion
29 januari 2021

Het was weer super lekker!!

Ton
26 januari 2021

We bestellen sinds Corona vaker bij Chiang Mai.Online gaat het snel en de bezorging gaat dan vlot.Echt lekker eten en ze zijn niet zuinig.We raden het dus zeker aan.Ze doen erg hun best en ze verdienen veel klanten.

E. T.
26 januari 2021

Weer heerlijk gegeten, toch is de verhouding naar onze mening niet oké. Heel veel rijst met een bakje groente / vlees /saus. Volle bak rijst (of twee) blijft over. Eigenlijk te duur voor wat je krijgt.

Reijn
23 januari 2021

Heerlijk en goede verzorgde levering.

Liset
21 januari 2021

Snelle en fijne service. Altijd goede kwaliteit.

Marion Bakker
18 januari 2021
Will
17 januari 2021
Thomas
16 januari 2021

Super service en top eten.

Doesburg
14 januari 2021

Echt heerlijk!

Korver
11 januari 2021

Eten heerlijk, zoals altijd en de bezorging stipt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

peter
9 januari 2021

heerlijke maaltijden , goede kwaliteit en heet bij de bezorging ..we hebben weer genoten :)

Marion
31 december 2020

Super lekker. Ideetje, misschien in 2021 bezorgen in Wijk aan Zee?

Carla
28 december 2020

Zoals altijd weer heerlijk

Monique
28 december 2020

Altijd lekker! Goede bezorging en op tijd. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mirella Brooymans
24 december 2020
Bakker
22 december 2020

Wederom top

Steve
21 december 2020

De bami zat erg aan mekaar geplakt dit heb ik nog nooit meegemaakt bij jullie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

HG
19 december 2020

Bezorging aangegeven 18:30 uur echter al om 18:00 uur afgeleverd. Jammer ! Gerechten waren goed van smaak maar niet echt spannend. Loempia's waren wel heerlijk.

Miranda
16 december 2020

erg lekker en dit keer weer voldoende

Piet Heldoorn
7 december 2020

Heerlijk eten , zoals verwacht, en keurig op tijd bezorgd. Voor herhaling vatbaar.

Kamphuis
6 december 2020
Frans Goorhuis
6 december 2020

Zoals altijd weer goed verzorgd en lekker. Bezorging mooi op tijd

Mirella
5 december 2020

Het was echt heel lekker, smaakvol en warm. Goede bezorging, precies op tijd.

Lil
29 november 2020

Het was heerlijk, zoals de voorgaande twee keer. Ik doe het eten wel altijd nog een minuut in de magnetron, dan is het net even wat warmer... Ik verheug me op de volgende keer..

Carla
27 november 2020

Fantastisch heerlijk van smaak , Top

MV
26 november 2020

Smaakt zoals in Thailand 👌🏼👌🏼

kok
23 november 2020

uitstekend eten en op tijd gebracht meer dan voldoende

Mike
22 november 2020

Onze eerste x, heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Manfred
21 november 2020
Ina vd Eerden
14 november 2020

Was erg lekker , alleen miste ik de lychee’s

Jacqueline
12 november 2020

Heerlijk gegeten en alles stond op tijd klaar

Lekker
8 november 2020

Was weer heerlijk. Wel jammer dat het bestelde bakje gebakken rijst ontbrak. 😒 Gelukkig zat er wel voldoende witte rijst bij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M. van Maare
7 november 2020

Wij waren erg tevreden over het eten, en voortaan zullen we level 6 of 7 pikant vragen , want dit was echt lekker pittig Bedankt en tot de volgende keer Met vriendelijke groet, Marijke & Anthony van Maare

Sander Zeitsen
7 november 2020

Altijd heel erg lekker, authentiek vers gemaakt Thais eten, zeer vriendelijke bediening en snelle bezorging. Echt een aanrader!

Liz
6 november 2020

Echt heel lekker en vers - zoals altijd. Alleen jammer dat de bezorginstijden vaak niet klloppen. Vandaag was ons bestelling weer te vroeg!

Nils
1 november 2020
Patrick
31 oktober 2020

Prima gerechten en service.

Hrr
30 oktober 2020
Frans Goorhuis
27 oktober 2020

Zoals altijd weer keurig op tijd en goede kwaliteit Wij hebben weer lekker gegeten

N. van P
26 oktober 2020

Weer heerlijk gegeten! Het eten stond op de afgesproken tijd klaar :-) Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Guusje
26 oktober 2020

Soep is heerlijk maar er zitten veel te weinig champignons in de soep. Pad Thai is lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sunita
25 oktober 2020
Albert
24 oktober 2020

Prima verzorgd, fijn op de afgesproken tijd bijvoorbeeld, maar vooral écht lekker en authentiekThais eten. Perfect voor een avondje thuis uit eten.

Nienke
21 oktober 2020
Bakker
16 oktober 2020

Goede eten en prima service..echt een aanrader voor Beverwijk en omstreken.

Tessa
14 oktober 2020

Het eten is altijd heerlijk, vers en op tijd!

Tevreden
12 oktober 2020

Bezorging was iets later door het slechte weer, maar daar werd keurig vooraf over gebeld. Prima eten.

Martijjn
10 oktober 2020

Precies op tijd gebracht. Onze eerste bestelling. Heerlijk gegeten. Soep was nog heet. We gaan zeker nog een keer bestellen.

Will
5 oktober 2020
MARCO STELLINGWERF
4 oktober 2020

In de maaltijd zaten erg weinig garnalen en ananas, in vergelijking met de andere ingredienten. Verder was het prima !

Albert
2 oktober 2020

Kwaliteit van het eten is uitmuntend - maar ook fijn: we zouden het eten graag bezorgd hebben om 18.10u....en het wordt bezorgd om 18.10u!

Chardey
29 september 2020

Alles goed verzorgd en op tijd bezorgd en goed van smaak

Erwin Brouwer
29 september 2020
Marion Bakker
28 september 2020
h.M
28 september 2020
Joke Evers
27 september 2020

Heerlijk eten en op aangegeven tijd bezorgd! Wederom zeer tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
26 september 2020

't was weer heerlijk, vooral de rode kokos curry met garnalen. Genieten!

Martijn
25 september 2020

Heerlijk, goese variatie, vers. Gewoon prima om te halen if lekker te zitten

Liz
25 september 2020
Huub
20 september 2020
Mevr. Y.
20 september 2020

Zoals altijd. Heerlijk eten en zeer correcte bezorging.

Eversen
8 september 2020

Altijd optijd geleverd warm en vers. Blijft gewoon lekker. Wel merken wedstrijd de rijst veranderd is deze ruikt minder en is minder smaakvol . Misschien goedkopere rijst ??? Dat vind ik wel jammer

Cees
7 september 2020
Ina vd Eerden
3 september 2020

Lekker en op tijd bezorgd

Anja
24 augustus 2020

Het eten was er voor de afgesproken tijd en was uitstekend en goed warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Will
24 augustus 2020

Eten is heerlijk en bezorging precies op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Harry Maring
19 augustus 2020

Bestelling werd (zoals altijd) stipt op de afgesproken tijd geleverd! Weer heerlijk gegeten!! ขอบคุณ!

Monique
10 augustus 2020

Altijd op tijd en overheerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carla
3 augustus 2020

Fantastisch

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roos
1 augustus 2020

Groenten in penang kai met een vergrootglas net te vinden. Jammer

H eversen
26 juli 2020

Was weer vers en op tijd geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ina vd Eerden
25 juli 2020
Fam. de Koning
20 juli 2020

Perfect zoals altijd! Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Barry
20 juli 2020

eten was weer eens fantastisch!! Keurig op tijd gereed en smullen geblazen!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Steve
19 juli 2020

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

bakker
18 juli 2020

goed eten, netjes bezorgd

Lil
12 juli 2020

Het eten was echt lekker en warm, niet heet. Daarom hebben we, toen we voor de tweede keer opschepten, het bord nog een minuut in de magnetron gezet. Ik had apart rijst besteld, omdat ik op de website nergens zag staan dat dit er al bij zat. Ook zag ik nergens wat de twee sterren betekenen die bij de meeste gerechten staan. Dit kan niet over de pittigheid gaan, want mijn groene curry had ze ook en was totaal niet pikant. Wel heerlijk, niettemin. Als Chiang Mai dit op de site nog zou aanpassen, komt dat vijfde 🌟-retje er ook nog bij ! 😊

JR
4 juli 2020

Snelle bezorging mooi op tijd. Eten was echte matig haalt het niet bij Thai wat ik gewend ben. Relatief duur! Met gebakken rijst 3 euro extra komt een gerecht zo op de 19 euro! Echt te veel. Masaman was waterig en bakje half vol. Aardappel niet gaar en smaakloos. Nee niet meer voor ons!

Ruud
2 juli 2020

Voor de 1e keer eten laten bezorgen door Chiang Mai. Het werd bezorgd door een zeer vriendelijke dame. Het eten was heerlijk. Wij gaan eerdaags snel weer bestellen omdat de 1e ervaring zo voortreffelijk was.

Roos
30 juni 2020

prima, op tijd en smakelijk

Roos
30 juni 2020

Kip was lekker. Viskoekjes niet te eten, alsof je rubber eet

Eversen
30 juni 2020

Optijd bezorgd. De kwaliteit was goed toch had ik het idee net als vorige keer dat de smaak veranderd is. De rijst geurt minder en plakt meer de smaak is minder spannend van de gerechten. Lijkt wel of er een andere keuken brigade staat die niet de zelfde kwaliteit kan maken als hier voor. Verders geef ik het toch een dikke voldoende

Linda Bakker
22 juni 2020
Frans Goorhuis
20 juni 2020

Zoals gewoonlijk heerlijk warm eten op de juiste tijd gebracht. Complimenten!

mellink
20 juni 2020
Karin
18 juni 2020

Prima eten, altijd goed!

Hans
16 juni 2020

👍🍾🥂

van den bos
14 juni 2020

lekker gegeten van de vegetarische gerechten.

Fam. de Koning
13 juni 2020

Het was weer perfect! Altijd feest om bij jullie te bestellen, bedankt!

Carla
8 juni 2020

Soep was zozo maar het hoofdgerecht was uitstekend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joost
5 juni 2020
Yanny
4 juni 2020

Heerlijk Thais eten, het komt altijd warm aan en wordt keurig op de aangegeven tijdstip bezorgd. Ze gaan zorgvuldig met allergieën en wensen om. Heerlijk vers, puur Thais eten! Top.

Cindy
31 mei 2020

We hebben weer uitstekend gegeten!

Chantal
30 mei 2020

Was weer heerlijk!

Joke Evers
29 mei 2020

Heerlijk gegeten. Zeker een aanrader!

Edith
27 mei 2020

Erg lekker!

Harry
26 mei 2020

Prima kwaliteit. Werd eerder geleverd dan verwacht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Corine
25 mei 2020

De gerechten zijn goed als altijd. Heerlijk! Ook mooi op tijd bezorgd en goed warm. Een aanrader👌

Frans Goorhuis
24 mei 2020

Goede kwaliteit, smakelijk eten op goede temperatuur bij aankomst op de afgesproken tijd.

Marcel
23 mei 2020

Woj.hadden.voor 8 personen besteld en keurig op tijd geleverd. Alles waa super lkkr alleen.de mini loempia's waren.erg vettig en.een beetje te lang gebakken.

R de snaijer
23 mei 2020

Het was heel lekker het is voor herhaling vatbaar gr

Ria
23 mei 2020
Monique
22 mei 2020

Wij vinden Thais eten een heerlijke keuken en hebben daarin Chiang Mai een match gevonden. Het was weer superlekker!

Ko
21 mei 2020

Was weer perfect!

Ina vd Eerden
20 mei 2020

Heerlijk eten en altijd keurig op tijd

Anoniem
17 mei 2020

Vond het veel geld voor wat we kregen en was flauw van smaak.

H.Maring
17 mei 2020

Het was heerlijk.

Ina van der Eerden
14 mei 2020

Smaakte overheerlijk en stipt op tijd bezorgd!

N.van P
10 mei 2020

Prima verzorgd allemaal ons afhaalmenu!

zandbergen
10 mei 2020

lekker gegeten en stipt op tijd bezorgd

Kees Maalman
9 mei 2020
Jan
7 mei 2020

Prima eten, maar duurt wel lang voordat het bezorgd werd. 18:30 besteld, na 20:00 geleverd 😓

Björn
4 mei 2020

Was weer heelijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ton
4 mei 2020

Echt heerlijk gegeten! Super!

Ko
3 mei 2020

Beste restaurant van Noord-Holland.

Piet en Wil Heldoorn
29 april 2020

Eten was fantastisch en de bezorging netjes en op tijd.

Eversen
29 april 2020

Blijft ons favoriet Aziatisch restaurant altijd vers en smaakvol

Hella
26 april 2020

Prima Thais eten. De Keng kua saparot kai, nr 75 op de kaart, is verrukkelijk!

Frans Goorhuis
26 april 2020

Eten was van goede kwaliteit en smakelijk. Porties zijn ruim voldoende en de bezorging kwam op de afgesproken tijd., Maaltijden waren goed ingepakt ,en nog goed warm .

Monique
24 april 2020

Zoals altijd TOP!

Alphons
20 april 2020
Nora van Poelgeest
20 april 2020

Wij eten met enige regelmaat bij Chiang Mai, maar door het Coronavirus gaat dit helaas niet meer lukken dus daarom maar eten besteld en afgehaald want ze bezorgen natuurlijk niet in Wormerveer. Het smaakte heerlijk en het was nog goed heet. Super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ko
20 april 2020

Altijd goed dit restaurant en vriendelijk personeel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hendrickx
19 april 2020

Weer heerlijk gegeten en heel smaakvol . Bezorging ook prima

Suzanne
12 april 2020

Heerlijke pad thai & rode curry

Sunita
9 april 2020

De sterren spreken voor zich...

Kick Duijn
7 april 2020

Perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

mellink
4 april 2020

zeer tevreden web site kan beter. betekenis twee** ? en wat bij hoofdschotel?? rijst /mi hoen of extra bestellen?

kitty
4 april 2020

heerlijk eten en goed betaalbaar

Alphons
4 april 2020
M. Disseldorp
3 april 2020

We hebben zalig gegeten. Het wordt ook zeer warm bezorgd.

Chantal
1 april 2020

Wij zijn echte Thai liefhebbers.... je proeft het geweien dat alles vers is en de smaaksensatie is echt heerlijk. Vriendelijk personeel en heeeeeerlijk eten!

Duijn
30 maart 2020

Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rood
30 maart 2020
Bjorn
29 maart 2020

Altijd een heerlijke maaltijd, ik kom hier wekelijks!

Esther
29 maart 2020

Het eten was heerlijk en de bestelling voor afhalen was optijd klaar.

Monique
28 maart 2020

Overheerlijk weer!

Kick Duijn
23 maart 2020

je telefoon was steeds in gesprek

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ina vd Eerden
17 maart 2020

Heerlijk gegeten en op tijd bezorgd,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sopaheluwakan
11 maart 2020

bestelling was keurig op tijd. De gebakken rijst was heerlijk en lekker van smaak. Het gerecht van de eend vond ik niet lekker, sorry, smaakte niet Thais vond ik. Jammer.

Anoniem
7 maart 2020

Buiten gewoon heerlijk, als of je in Thailand bent.

Rene
5 maart 2020
Monique
19 februari 2020

Altijd lekker Thais eten! Je wordt via mail goed op de hoogte gehouden van je bestelling. We bestellen vaker :-)!

R. Steenbeek
19 februari 2020

De rijst was erg klef. Niet lekker.

Geurts
18 februari 2020
Ray
8 februari 2020

Weer lekker gegeten als altijd

Ingrid Lunter
2 februari 2020

Nu online besteld en op de exacte tijd kon het heerlijke, smaakvolle eten afgehaald worden.

Monique
25 januari 2020

Via de website besteld, je wordt netjes via mail op de hoogte gehouden van je bestelling. Thais eten is heerlijk, vers, groentenrijk en de smaken kunnen niet overtroffen worden, zo ok bij Chiang Mai!

Manfred
25 januari 2020

Exact op tijd, eten perfect van smaak en temperatuur. Volgende keer nog een paar Singha / Chang biertje erbij en dan is het helemaal compleet!

Hendrickx
28 december 2019

Eten was weer heerlijk bezorging mooi op tijd

Jolanda
22 december 2019

Genoten van alle gerechten 😊

Carla
17 december 2019

Fantastisch eten ,keuring en binnen de tijd bezorgd , heeeeeeerlijk

AHuub
16 december 2019
Ray
15 december 2019

Was weer top.

Dverh
9 december 2019

Heerlijk gegeten. Vlotte levering.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Han
9 december 2019
jos luthart
7 december 2019

smakelijk eten

Hg
6 december 2019
Antonietta
3 december 2019
Sjoerd
1 december 2019

Erg lekker en precies op tijd bezorgd. Niet goedkoop maar het geld waard.

jiratcha
18 november 2019
Fleur
16 november 2019

Heerlijk gegeten. En op de minuut precies bezorgd. Dus.... 5 sterren😃

Cindy
12 november 2019

Heerlijk gegeten en snel bezorgd.

Schruijer
5 november 2019

Het was weer heerlijk zoals altijd ..bestellen hier heel graag..eten is smaakvol een aanrader

Eversen
4 november 2019

Eten was top zoals altijd precies op de afgesproken tijd

Lien
4 november 2019

Eten was lekker zoals altijd. Helaas kwam het een half uur later dan gepland. Hierdoor hebben we 1,5 Uur op het eten moeten wachten. Ik moest zelf bellen om te vragen waar het bleef. Tip: informeer de klant op het moment dat het druk is en er langer gewacht moet worden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

de Visser
2 november 2019
Jeroen
27 oktober 2019

Rijst was overgaar en papperig. Bezorging bijna half uur later als toegezegd en nadat de mail kwam dat de maaltijd klaar en onderweg was.

Patrick
19 oktober 2019

Loempia's waren te lang gebakken. Donker bruine kleur. De kroepoek was niet meer knapperig.

Manfred
19 oktober 2019
de Visser
19 oktober 2019

Het was weer heerlijk!!

Manfred
14 oktober 2019

Heerlijken op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alphons Beentjes
12 oktober 2019

Gewoon een lekkere Thai. Smakelijk en door echte Thaise koks gemaakt. top tent

Huub Eversen
30 september 2019

Zo als altijd

Huub Eversen
16 september 2019

Heerlijk vers knapperige groente precies op de afgesproken tijd. Top restaurant

De Jong
9 september 2019

Alles was weer lekker smakelijk en levering precies op afgesproken tijd.

Mila
30 augustus 2019
Elmar
29 augustus 2019

Zeer goed eten voor een prima prijs.

Den
12 augustus 2019