Bewertungen von Chiang Mai Beverwijk

Neue Beurteilungen

5.0
Rob
10 August 2022

Super snel, zeer lekker, heet aangekomen. Wat wil je nog meer? Gote porties voor zeer redelijke prijzen.

Steve
2 August 2022

Altijd goed

De Boer
31 Juli 2022

Was heerlijk.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

E Dullemond
27 Juli 2022

Werd netjes gebeld dat het later zou worden. 1e x besteld, heerlijk gegeten.

Dennis
24 Juli 2022

Eten besteld zou een uurtje later komen, in praktijk werd het nog een uur later en het eten was lauw

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Frank
22 Juli 2022

Was weer lekker En op tijd bezorgd

Frits
14 Juli 2022

Laatste twee keer bestellen was de hoeveelheid van de groente, kip en aardappel minder dan ik van jullie gewend ben.

Dirk
11 Juli 2022

Tot nu toe 2 x laten bezorgen, prima op tijd.Heerlijk gegeten,je proeft de authentieke Thaise keuken. Gaan zeker eerdaags in het restaurant eten.

Marijke Bos
8 Juli 2022

Weer heerlijke gerechten gegeten! Goed heet geleverd en vriendelijk.

Amy
2 Juli 2022

Altijd vriendelijk personeel en lekker eten. Sausjes zijn altijd wel dunner dan we gewend zijn vanuit Thailand maar smaakt er niet minder van!

W chardet
21 Juni 2022

Heel goed en smakelijk en op tijd bexorgd

Trotts
12 Juni 2022

Super tasty. Deffo again

Hollandia
26 Mai 2022

Altijd top hier

Frank
22 Mai 2022

Op tijd bezorgd En goed van smaak

David Bassie
21 Mai 2022

De kwaliteit van het eten van Changmai was ook nu weer fantastisch

Marleen
17 Mai 2022

We zijn eigenlijk gewend dat het eten hier altijd goed is, maar deze keer waren de biefstukreepjes van de nua pad prik vreselijk taai, zaten er maar 2 stukjes kip in de pad thai en was de kroepoek zacht. Jammer, want was een verrassing voor een verjaardag!

Robin
16 Mai 2022

Zoals altijd weer top!!

Marjolein
15 Mai 2022

De varkenshaas was iets te ver waardoor deze droog was. Voor de rest was alles wederom erg lekker en ruim voldoende!!

Mark V.
15 Mai 2022

Zoals altijd was de Pad Thai Kip weer verrukkelijk!

Rob
27 April 2022

Was weer heerlijk

John Luntz
24 April 2022
Carla
23 April 2022

10.000 punten , geweldig, fantastisch heerlijke gerechten

Marion
16 April 2022
Ruben
14 April 2022

Verkeerd gerecht was klaargemaakt, maar werd top opgelost. Het eten is hier altijd heerlijk, echt een aanrader.

Monique
11 April 2022

Eten was heerlijk, goed verzorgd! Ik had 1x witte rijst en 1x gebakken rijst gevraagd. Kreeg helaas 2x witte rijst. Eten is van goede kwaliteit.

Frank Hille
11 April 2022
Ton schouws
8 April 2022
Frank
7 April 2022

Was heerlijk en genoeg. En iets te vroeg bezorgd maar ok

Astrid Vessies
20 MĂ€rz 2022

Eten werd mooi op tijd bezorgd en was erg lekker, het was alleen niet echt warm, hebben het nog extra opgewarmd.....

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

A
18 MĂ€rz 2022
Charlotte
13 MĂ€rz 2022
Ruben
7 MĂ€rz 2022

Heerlijk eten en het stond op tijd klaar.

Ir1
6 MĂ€rz 2022

Ik miste de lekkere hete vissaus met pepers erin, moet ik hier specifiek om vragen of hoort dat bij de laab als je pittig wilt?

Nicole
6 MĂ€rz 2022

Lekker gegeten. Echter iets te veel olie in de Koeng Kratiam Prik Thai.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Claudia Elsinga
5 MĂ€rz 2022

Super lekker en vers.

X
28 Februar 2022

Eten is fantastisch maar je moet wel veel geduld hebben om het te ontvangen. Ongeveer 1,5 uur. Excuus is dat het erg druk is, dat geloof ik ook wel hoor!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jannie holman
27 Februar 2022

De maaltijd was heerlijk,

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Robin
21 Februar 2022

Zoals altijd echt super lekker!

Bais
21 Februar 2022

Snelle en goede afhandeling bestelling. Eten stond op afgesproken tijd al klaar .

LSM
18 Februar 2022

Lekker eten en snelle bezorging ondanks de storm

kick Duijn
14 Februar 2022

perfect alles

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Willem
11 Februar 2022

Zoals altijd perfect

Marijke Bos
11 Februar 2022

4 heerlijke maaltijden....we voelden alsof we uit eten waren geweest. en....vanavond lekker nog een restje. HEERLIJK !!

Lex
7 Februar 2022

Wat een verassend lekker eten. Vaak bij oosterse tentjes is het eten heel zoutig en met teveel sauzen op smaak gebracht. Chiang Mai doet echter het tegenovergestelde. De gerechten zijn niet zoutig maar perfect op smaak met de juiste sausen. We hebben enorm genoten van de gerechten en de kwaliteit. Wij komen hier zeker terug!

Walrave
6 Februar 2022

Heerlijke viskoekjes en kipgerecht met rijst! Topsmaken.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ron
1 Februar 2022

Smaakte prima. Bestelling was op tijd klaar

John
1 Februar 2022

We voelden ons weer even terug in Thailand, heerlijk gegeten!!!!

X
30 Januar 2022

Complimenten! Heerlijk als altijd, bezorging binnen half uur.

Carla
29 Januar 2022

Geweldig lekker eten , snelle bezorging,

Monique
29 Januar 2022

Bezorging netjes op tijd. Het was weer erg lekker!

David Bassie
29 Januar 2022

Heerlijk vers en warm eten. Restaurant beleving, maar dan thuis!

AC
24 Januar 2022

Mijn dochter keek heel erg uit naar de loempia tot ze een hap nam. De mihoen of vlees van de vulling was muffig en echt niet lekker. We hebben 60eu aan eten gekocht maar meeste moesten we weggooien. Te veel saus in het eten en de groenten waren te zacht. Ik had ook meer pittigheid verwacht van een Thaise restaurant. Heel jammer maar het is echt aangepast op het hollands. Wij gingen echt uit van het authentieke thaise eten.

Helga Schaghen van Veelen
24 Januar 2022

Het was alleen heel jammer dat de de Mie kou was.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Fleur Splinter-Elbers
19 Januar 2022

Het is gewoon altijd goed voor elkaar en heerlijk!!

Robin
17 Januar 2022

Zoals altijd top!!

E
12 Januar 2022

Op tijd, warm, vers.

Luk
10 Januar 2022

Great as always!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Barbara van Slooten
9 Januar 2022

Sorry, maar we vonden het zwaar tegenvallen. Niet wat we gewend zijn als we komen eten.

Antwort von Chiang Mai

wat jammer dat het tegengevallen is.had graag telefonisch vernomen wat er tegengevallen was,daar kunnen wij meer feedback uithalen.

Roos
5 Januar 2022
Steve
30 Dezember 2021
M. Castricum
30 Dezember 2021

Heerlijk gegeten. Vlot en vriendelijk bezorgd. Echt super!

René en Mirella
27 Dezember 2021

Altijd weer lekker, maar liever nog @ het restaurant zelf!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Daan
25 Dezember 2021

Wij bestellen hier altijd graag. Erg lekker eten en aardige mensen. Beste Thaise restaurant dat ik ken

Anke
25 Dezember 2021

Het eten was heerlijk en op de minuut af op tijd, heel goed bevallen!

Bert
20 Dezember 2021

Was weer lekker zoals altijd.

JvR
17 Dezember 2021
Gerwin
16 Dezember 2021

We hadden om een vegetarische pad thai gevraagd, met tofu ipv kip, en die was heerlijk! Van mij mag die standaard op het menu.

Sabrina
12 Dezember 2021

Het was weer heerlijk!

Hollandia
8 Dezember 2021
Madeleine Braas
29 November 2021
Marion
28 November 2021

Altijd goed eten 👍

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Anneke van der Helm
26 November 2021

Eerder bezorgd dan aangegeven, was prima. Wij vonden de curry wat waterig, het was eigenlijk meer bouillon, vonden we jammer. Smaak was verder goed maar niet bijzonder. Viskoekjes waren wel erg lekker.

Peter
23 November 2021

Besteld: #113 - Keng Kua Saparot Nua **. Bezorging in Heemskerk: Prima op tijd. Eten was niet echt heel warm meer, maar dat was te verwachten gezien de afstand. Eten: Biefstuk was aan de taaie kant, de portie was vrij klein (en ik ben geen grote eter), qua smaak OK, maar naar mijn idee vrij vlak (aangepast aan Hollandse smaak?) Opmerkingen: Dit was mijn eerste ervaring met het restaurant, maar ik zal er vast nog wel vaker bestellen in de hoop dat het dan wat beter uit de verf komt.

Irene
21 November 2021
hollandia
8 November 2021

altijd goed!

peter
2 November 2021

heerlijk eten... levertijd duurde wat lang 1.30 uur na de bestelling maar de zondag zal druk zijn :)

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Frank
30 Oktober 2021

Was weer lekker

Philip Buurmeijer
25 Oktober 2021

Eten was zeer smakelijk en vriendelijke bezorger.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Koos Klein
24 Oktober 2021
Will
23 Oktober 2021

Al meerdere keren besteld, altijd lekker. Maaltijd stond altijd al klaar als ik deze kwam ophalen. Ik zou zeggen probeer het gewoon, over smaak valt toch niet te twisten.

Madeleine Braas
21 Oktober 2021

Heerlijk eten👍 Goede service

Ab en Merijn
21 Oktober 2021

Heel lekker

M.Bos
18 Oktober 2021

Lekker eten.... De soep was lauw. De gerechten waren prima.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Dieke
16 Oktober 2021

Altijd lekker, altijd vriendelijke bezorging en prijs/ kwaliteit is uitstekend.

Evy
12 Oktober 2021
KvS
12 Oktober 2021

Heerlijk zoals gewoonlijk. Stipt op tijd en goed warm geleverd. Een aanrader.

Ella
3 Oktober 2021

De bezorger kon er echt niets aan doen, maar we hebben ruim 2 uur op onze bestelling moeten wachten. Bij de levertijd hadden we ingevuld: zo snel mogelijk, dat was om 17.42!! Het eten wed echter bezorgd om 19.50 uur!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Steve
3 Oktober 2021
Marijn
21 September 2021

wegens de enorme drukte pas na een 1.75 uur bezorgd, is wel wat erg lang. Waren ook de rijst vergeten er bij te doen. jammer, niet wat we normaal van ze gewend zijn. Wel erg lekker

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Mark
20 September 2021

Bestelling duurde belachelijk lang. 17:40 besteld. Bevestiging was 18:45 bezorgen. Kwam uiteindelijk net na 20:00 Onacceptabel

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Erik
19 September 2021

Lekker eten en op tijd bezorgd , top!

Maarten
13 September 2021

Eten prima. Bezorging duurde heel lang. Moest bijna 2 uur op eten wachten, was een uur langer dan was beloofd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Zareska
12 September 2021

Het was weer heerlijk zoals altijd! Tom ka kai plus de Yam saow krop

Erik
11 September 2021

Commentaar overbodig, gewoon goed!

Josefina lopez brea
11 September 2021

Snel bezorgt en lekker eten! Top

Chardet
9 September 2021

Alles goed verzorgd en goed van smaak

Steve
7 September 2021

Was erg lekker

Björn
31 August 2021

Altijd heerlijk, en vandaag super snel geleverd!

Michel
29 August 2021

lekker eten voor een eerlijke prijs. Goede service en zeer vriendelijke mensen. Echt een aanrader!!

Ber
20 August 2021

Heerlijk

Frank
19 August 2021

Bezorging zeer snel. En eten zoals gewoonlijk heerlijk.

Dver
19 August 2021

Elke keer dat ik bij jullie besteld ben ik weer blij. Smaakvolle gerechten en vlot bezorgd. Om even echt te genieten

Sandra
18 August 2021
Will
10 August 2021

Heel lekker authentieke smaak

Ruben
24 Juli 2021

Heerlijk eten en werd mooi op tijd bezorgd.

Anja Schruijet
21 Juli 2021

5 sterren waard..altijd goed verzorgd en warm aangeleverd top kwaliteit

Corine Bart
17 Juli 2021

Op de avond voordat we op vakantie gaan, heerlijk gegeten van chiang mai. Het was weer top!

Ruben
16 Juli 2021

Heerlijk eten, werd mooi op tijd bezorgd.

Loes
12 Juli 2021

Ondanks dat we meteen aan tafel gingen na bezorging was het eten niet goed warm. Ook ontbrak er een onderdeel de Poh Piah. De bestelling was wel precies op de afgesproken tijd. Desondanks was het eten smakelijk

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Hans Vrugtman
10 Juli 2021

In 1 woord Heerlijk !

Hans Vrugtman
10 Juli 2021

Vriendelijk .snel en heel lekker eten . Aanrader.

C. van der Geest
10 Juli 2021

Heerlijk gegeten, vriendelijk personeel, ruime porties.

Ina vd Eerden
7 Juli 2021

Voor de 2e keer zaten er geen lychees in, jammer

Barry
3 Juli 2021

Biefstuk wat ver doorgebakken maar alles wel vers en zeer smakelijk

Lieshout
26 Juni 2021

Fantastisch

ingrid dudink
21 Juni 2021

Tofu was zompig en niet zo smakelijk. De biefstuk puntjes waren taai. Thuis Thais eten is blijkbaar niet zo lekker als (vers?) in het restaurant. Want daar eten we altijd heerlijk. Jammer, maar misschien was het lastig om op Vaderdag veel bestellingen 🚚 te bezorgen.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

A. Morcus
6 Juni 2021

Het was weer heerlijk, en stond op het afgesproken tijdstip klaar. Alles dik in orde dus. Maar binnenkort gaan we ook weer in het restaurant eten want bij het afhalen zag ik dat alles weer klaar stond om gasten te ontvangen.

Tan
5 Juni 2021

Altijd lekker, vers en lieve bediening!

Frank
31 Mai 2021

Keurig gebeld dat het wat later werd. Alleen gevraagd om 1 maaltijd Aziatisch pittig. Maar alles was pittig!!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Gonnie
28 Mai 2021

Als er wordt doorgegeven 18.50 uur en het wordt een half uur later, wordt er geen berichtje meer gestuurd. Het eten, Pad Thai kai, was wel heel lekker van smaak en de porties waren genoeg

N. Castricum
25 Mai 2021

Lekker eten, netjes en op tijd bezorgd.

Froukje de Haan
25 Mai 2021

Hele aardige en attente bezorging. Het eten viel tegen. Er zat nauwelijks groente in de curry en de soep vooral tahoe/tofu.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Alex S
22 Mai 2021

Altijd lekker eten en snel bezorgd. Kan niet wachten tot we weer daar kunnen eten

H.Maring
22 Mai 2021

we hebben heerlijk gegeten.

Manfred
21 Mai 2021

Heerlijk!

Rob
19 Mai 2021

Weer heerlijk

Claudia
19 Mai 2021

Altijd lekker, altijd genieten!

Ko
18 Mai 2021

Eten was goed en smakelijk.

Hm evereen
14 Mai 2021

Blijft gewoon lekker

Rob
14 Mai 2021

Was weer lekker

Piet Heldoorn
13 Mai 2021

Het was weer heerlijk en keurig op tijd bezorgd. Komt zeker een vervolg op.

Anoniem
10 Mai 2021

Ontzettend smaakvol. Blijft altijd goede kwaliteit.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Hm eversen
2 Mai 2021

Snelle levering vers en goed van smaak

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

John
1 Mai 2021

Iedere keer weer heerlijk.

Bos
1 Mai 2021

We zijn weer heerlijk thuis uiteten geweest. Wat een verwennerij. Echt een geniet moment, met heerlijke voorafjes en lekkere salade en alle 4 een fantastisch maaltijd, en morgen nog een restje over. TOP!!

A. Morcus
30 April 2021

Heerlijk eten. Online bestellen was gemakkelijk en het eten was op tijd klaar. We genieten elke keer weer.

M.B.
28 April 2021

Bezorging was meer dan een half uur te laat :-(

N. Castricum
27 April 2021

Hoewel ruim op tijd besteld toch een half uur later dan gevraagd bezorgd. In dit geval geen probleem maar dat kan lastig zijn wanneer mijn bezoek op tijd weg zou moeten. Wel fijn voor jullie dat het druk is!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Mevr. van der Wal
27 April 2021

Als altijd. Heerlijk eten Ă©n op de afgesproken tijd. Mijn complimenten

Rob
20 April 2021

Heerlijk zoals altijd

Marion
19 April 2021

Waren iets later. Maar er was wel netjes gebeld dat het kater werd

mama
19 April 2021

prima service, alleen jammer dat met mijn opmerking om de champignons uit het gerecht te laten niets is gedaan.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Cindy
15 April 2021

Heerlijk gegeten.

Marc ettes
8 April 2021

Heerlijk geheten, kunnen niet wachten om weer bij jullie te eten

Jeannette
8 April 2021

Keurig op tijd geleverd en alles even lekker

Jeroen
6 April 2021

Weer heerlijk gegeten, dank jullie wel!

Diek
3 April 2021

Het was weer genieten! Heerlijke gerechten van Chiang Mai

Ruud
2 April 2021
A. Morcus
27 MĂ€rz 2021

Online bestellen ging gemakkelijk. Het eten was op de afgesproken tijd klaar en was, zoals gebruikelijk, weer heerlijk. Dit blijven we doen!

Carla
26 MĂ€rz 2021

Wat een heerlijk eten en weer keurig op tijd bezorgd

Evert
23 MĂ€rz 2021

Het eten was erg lekker en zeker voor herhaling vatbaar.

Thomas
22 MĂ€rz 2021
John Pelle
22 MĂ€rz 2021

Eten was smaakvol, zoals altijd. Bezorging was wat aan de late kant. Nu niet erg, kan gebeuren. Maar toch.......

Irma
18 MĂ€rz 2021

Heerlijk gegeten!!!!

David
15 MĂ€rz 2021

Weer erg lekker gegeten. De kippensoep zat in een laag bakje, dat nogal erg heeft gelekt. Een gesealed zakje of een beker zou beter zijn..

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Manfred
12 MĂ€rz 2021

perfect op tijd, heerlijk van smaak en temperatuur. Toch een beetje een vakantiegevoel! Aanrader!

Marijke
11 MĂ€rz 2021

Heerlijk gegeten en vanavond weer !!! eend met rijst en groenten, heerlijke saus. Snel geleverd!

Lukasz
8 MĂ€rz 2021

Great food as always. Delivery too much longer than estimated (almost 2 hours - but it was Saturday evening)

Jane
8 MĂ€rz 2021

Heerlijk eten. Duidelijk informatie over hoelaat het wordt bezorgd. Bezorger ook erg vriendelijk. Echt top

John Merbis
8 MĂ€rz 2021

Het eten was mooi op tijd klaar en het heeft weer heerlijk gesmaakt!

Megan
7 MĂ€rz 2021

đŸ‘ŒđŸŒđŸ‘ŒđŸŒđŸ‘ŒđŸŒđŸ‘ŒđŸŒ

S-
6 MĂ€rz 2021
Albert
6 MĂ€rz 2021

Even terug in Thailand.....fijne service, erg goed eten!

J. Nijman
6 MĂ€rz 2021

Heerlijk gegeten , gaan we vast nog een keer doen 👍

Conny
3 MĂ€rz 2021

Lekker gegeten!

Broers
3 MĂ€rz 2021

De rijst was veeel te klef dus die hebben we zelf bij gekookt en het gerecht was flauw. Jammer! Zijn we niet gewend van chiang mai.

Steve
28 Februar 2021

Vond de bami taai of het uit de magnetron kwam ben beter gewend

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jetty & Alphons
28 Februar 2021

Lekker gegeten en de bezorging was stipt op tijd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Door
28 Februar 2021

Elke keer weer een feestje. Genoten van een heerlijke maaltijd

Pim geurts
27 Februar 2021

Eten was heerlijk, nr 174 en 176 prima op smaak , mooi op tijd gebracht. Volgende keer weer!

Frank
26 Februar 2021

Was weer lekker En keurig bezorgd

Cor Berkhout
25 Februar 2021
Van Kampen
21 Februar 2021

Saté was heel erg droog, en zat ook nauwelijks saus bij en was ingedroogd. Sate is denk ik opgewarmd in de magnetron. Verder was de pad Thai prima

Jeroen
18 Februar 2021

Heerlijk eten, goede service! Absolute aanrader.

Frank
11 Februar 2021

Was weer lekker!

Dekker
9 Februar 2021

Goedenavond, ik bestel vaak eten bij jullie en was ook altijd mega tevreden alleen afgelopen keer en vanavond was de kwaliteit niet wat we hadden gehoopt. Het eten smaakte niet goed en de groentes waren niet vers.. daarnaast was de geur ook niet fijn.. heel erg jammer. Ik wil dit graag meegeven want het zou zonde zijn als deze beleving bij andere ook leeft. Hopelijk lezen jullie dit en wellicht kunnen jullie het monitoren. Ik gun alle restaurant in deze tijden namelijk meer business.

Annemieke
6 Februar 2021

Snel geleverd en goed heet van temperatuur. Heerlijk eten.

Jaap
5 Februar 2021

Het was heerlijk!

Nora van Poelgeest
31 Januar 2021

Prima verzorgd

Jane
30 Januar 2021

Top en duidelijk service. Eten was heerlijk

Santi
30 Januar 2021

Fantastisch!

Marion
29 Januar 2021

Het was weer super lekker!!

Ton
26 Januar 2021

We bestellen sinds Corona vaker bij Chiang Mai.Online gaat het snel en de bezorging gaat dan vlot.Echt lekker eten en ze zijn niet zuinig.We raden het dus zeker aan.Ze doen erg hun best en ze verdienen veel klanten.

E. T.
26 Januar 2021

Weer heerlijk gegeten, toch is de verhouding naar onze mening niet oké. Heel veel rijst met een bakje groente / vlees /saus. Volle bak rijst (of twee) blijft over. Eigenlijk te duur voor wat je krijgt.

Reijn
23 Januar 2021

Heerlijk en goede verzorgde levering.

Liset
21 Januar 2021

Snelle en fijne service. Altijd goede kwaliteit.

Marion Bakker
18 Januar 2021
Will
17 Januar 2021
Thomas
16 Januar 2021

Super service en top eten.

Doesburg
14 Januar 2021

Echt heerlijk!

Korver
11 Januar 2021

Eten heerlijk, zoals altijd en de bezorging stipt.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

peter
9 Januar 2021

heerlijke maaltijden , goede kwaliteit en heet bij de bezorging ..we hebben weer genoten :)

Marion
31 Dezember 2020

Super lekker. Ideetje, misschien in 2021 bezorgen in Wijk aan Zee?

Carla
28 Dezember 2020

Zoals altijd weer heerlijk

Monique
28 Dezember 2020

Altijd lekker! Goede bezorging en op tijd. Aanrader!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Mirella Brooymans
24 Dezember 2020
Bakker
22 Dezember 2020

Wederom top

Steve
21 Dezember 2020

De bami zat erg aan mekaar geplakt dit heb ik nog nooit meegemaakt bij jullie

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

HG
19 Dezember 2020

Bezorging aangegeven 18:30 uur echter al om 18:00 uur afgeleverd. Jammer ! Gerechten waren goed van smaak maar niet echt spannend. Loempia's waren wel heerlijk.

Miranda
16 Dezember 2020

erg lekker en dit keer weer voldoende

Piet Heldoorn
7 Dezember 2020

Heerlijk eten , zoals verwacht, en keurig op tijd bezorgd. Voor herhaling vatbaar.

Kamphuis
6 Dezember 2020
Frans Goorhuis
6 Dezember 2020

Zoals altijd weer goed verzorgd en lekker. Bezorging mooi op tijd

Mirella
5 Dezember 2020

Het was echt heel lekker, smaakvol en warm. Goede bezorging, precies op tijd.

Lil
29 November 2020

Het was heerlijk, zoals de voorgaande twee keer. Ik doe het eten wel altijd nog een minuut in de magnetron, dan is het net even wat warmer... Ik verheug me op de volgende keer..

Carla
27 November 2020

Fantastisch heerlijk van smaak , Top

MV
26 November 2020

Smaakt zoals in Thailand đŸ‘ŒđŸŒđŸ‘ŒđŸŒ

kok
23 November 2020

uitstekend eten en op tijd gebracht meer dan voldoende

Mike
22 November 2020

Onze eerste x, heerlijk gegeten.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Manfred
21 November 2020
Ina vd Eerden
14 November 2020

Was erg lekker , alleen miste ik de lychee’s

Jacqueline
12 November 2020

Heerlijk gegeten en alles stond op tijd klaar

Lekker
8 November 2020

Was weer heerlijk. Wel jammer dat het bestelde bakje gebakken rijst ontbrak. 😒 Gelukkig zat er wel voldoende witte rijst bij.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

M. van Maare
7 November 2020

Wij waren erg tevreden over het eten, en voortaan zullen we level 6 of 7 pikant vragen , want dit was echt lekker pittig Bedankt en tot de volgende keer Met vriendelijke groet, Marijke & Anthony van Maare

Sander Zeitsen
7 November 2020

Altijd heel erg lekker, authentiek vers gemaakt Thais eten, zeer vriendelijke bediening en snelle bezorging. Echt een aanrader!

Liz
6 November 2020

Echt heel lekker en vers - zoals altijd. Alleen jammer dat de bezorginstijden vaak niet klloppen. Vandaag was ons bestelling weer te vroeg!

Nils
1 November 2020
Patrick
31 Oktober 2020

Prima gerechten en service.

Hrr
30 Oktober 2020
Frans Goorhuis
27 Oktober 2020

Zoals altijd weer keurig op tijd en goede kwaliteit Wij hebben weer lekker gegeten

N. van P
26 Oktober 2020

Weer heerlijk gegeten! Het eten stond op de afgesproken tijd klaar :-) Top

Guusje
26 Oktober 2020

Soep is heerlijk maar er zitten veel te weinig champignons in de soep. Pad Thai is lekker.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Sunita
25 Oktober 2020
Albert
24 Oktober 2020

Prima verzorgd, fijn op de afgesproken tijd bijvoorbeeld, maar vooral Ă©cht lekker en authentiekThais eten. Perfect voor een avondje thuis uit eten.

Nienke
21 Oktober 2020
Bakker
16 Oktober 2020

Goede eten en prima service..echt een aanrader voor Beverwijk en omstreken.

Tessa
14 Oktober 2020

Het eten is altijd heerlijk, vers en op tijd!

Tevreden
12 Oktober 2020

Bezorging was iets later door het slechte weer, maar daar werd keurig vooraf over gebeld. Prima eten.

Martijjn
10 Oktober 2020

Precies op tijd gebracht. Onze eerste bestelling. Heerlijk gegeten. Soep was nog heet. We gaan zeker nog een keer bestellen.

Will
5 Oktober 2020
MARCO STELLINGWERF
4 Oktober 2020

In de maaltijd zaten erg weinig garnalen en ananas, in vergelijking met de andere ingredienten. Verder was het prima !

Albert
2 Oktober 2020

Kwaliteit van het eten is uitmuntend - maar ook fijn: we zouden het eten graag bezorgd hebben om 18.10u....en het wordt bezorgd om 18.10u!

Chardey
29 September 2020

Alles goed verzorgd en op tijd bezorgd en goed van smaak

Erwin Brouwer
29 September 2020
Marion Bakker
28 September 2020
h.M
28 September 2020
Joke Evers
27 September 2020

Heerlijk eten en op aangegeven tijd bezorgd! Wederom zeer tevreden!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jan
26 September 2020

't was weer heerlijk, vooral de rode kokos curry met garnalen. Genieten!

Martijn
25 September 2020

Heerlijk, goese variatie, vers. Gewoon prima om te halen if lekker te zitten

Liz
25 September 2020
Huub
20 September 2020
Mevr. Y.
20 September 2020

Zoals altijd. Heerlijk eten en zeer correcte bezorging.

Eversen
8 September 2020

Altijd optijd geleverd warm en vers. Blijft gewoon lekker. Wel merken wedstrijd de rijst veranderd is deze ruikt minder en is minder smaakvol . Misschien goedkopere rijst ??? Dat vind ik wel jammer

Cees
7 September 2020
Ina vd Eerden
3 September 2020

Lekker en op tijd bezorgd

Anja
24 August 2020

Het eten was er voor de afgesproken tijd en was uitstekend en goed warm.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Will
24 August 2020

Eten is heerlijk en bezorging precies op tijd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Harry Maring
19 August 2020

Bestelling werd (zoals altijd) stipt op de afgesproken tijd geleverd! Weer heerlijk gegeten!! àž‚àž­àžšàž„àžžàž“!

Monique
10 August 2020

Altijd op tijd en overheerlijk!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Carla
3 August 2020

Fantastisch

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Roos
1 August 2020

Groenten in penang kai met een vergrootglas net te vinden. Jammer

H eversen
26 Juli 2020

Was weer vers en op tijd geleverd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ina vd Eerden
25 Juli 2020
Fam. de Koning
20 Juli 2020

Perfect zoals altijd! Aanrader!

Barry
20 Juli 2020

eten was weer eens fantastisch!! Keurig op tijd gereed en smullen geblazen!!

Steve
19 Juli 2020

Heerlijk gegeten

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

bakker
18 Juli 2020

goed eten, netjes bezorgd

Lil
12 Juli 2020

Het eten was echt lekker en warm, niet heet. Daarom hebben we, toen we voor de tweede keer opschepten, het bord nog een minuut in de magnetron gezet. Ik had apart rijst besteld, omdat ik op de website nergens zag staan dat dit er al bij zat. Ook zag ik nergens wat de twee sterren betekenen die bij de meeste gerechten staan. Dit kan niet over de pittigheid gaan, want mijn groene curry had ze ook en was totaal niet pikant. Wel heerlijk, niettemin. Als Chiang Mai dit op de site nog zou aanpassen, komt dat vijfde 🌟-retje er ook nog bij ! 😊

Ruud
2 Juli 2020

Voor de 1e keer eten laten bezorgen door Chiang Mai. Het werd bezorgd door een zeer vriendelijke dame. Het eten was heerlijk. Wij gaan eerdaags snel weer bestellen omdat de 1e ervaring zo voortreffelijk was.

Roos
30 Juni 2020

prima, op tijd en smakelijk

Roos
30 Juni 2020

Kip was lekker. Viskoekjes niet te eten, alsof je rubber eet

Eversen
30 Juni 2020

Optijd bezorgd. De kwaliteit was goed toch had ik het idee net als vorige keer dat de smaak veranderd is. De rijst geurt minder en plakt meer de smaak is minder spannend van de gerechten. Lijkt wel of er een andere keuken brigade staat die niet de zelfde kwaliteit kan maken als hier voor. Verders geef ik het toch een dikke voldoende

Linda Bakker
22 Juni 2020
Frans Goorhuis
20 Juni 2020

Zoals gewoonlijk heerlijk warm eten op de juiste tijd gebracht. Complimenten!

mellink
20 Juni 2020
Karin
18 Juni 2020

Prima eten, altijd goed!

Hans
16 Juni 2020

đŸ‘đŸŸđŸ„‚

van den bos
14 Juni 2020

lekker gegeten van de vegetarische gerechten.

Fam. de Koning
13 Juni 2020

Het was weer perfect! Altijd feest om bij jullie te bestellen, bedankt!

Carla
8 Juni 2020

Soep was zozo maar het hoofdgerecht was uitstekend

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Joost
5 Juni 2020
Yanny
4 Juni 2020

Heerlijk Thais eten, het komt altijd warm aan en wordt keurig op de aangegeven tijdstip bezorgd. Ze gaan zorgvuldig met allergieën en wensen om. Heerlijk vers, puur Thais eten! Top.

Cindy
31 Mai 2020

We hebben weer uitstekend gegeten!

Chantal
30 Mai 2020

Was weer heerlijk!

Joke Evers
29 Mai 2020

Heerlijk gegeten. Zeker een aanrader!

Edith
27 Mai 2020

Erg lekker!

Harry
26 Mai 2020

Prima kwaliteit. Werd eerder geleverd dan verwacht.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.