Avaliações de Chiang Mai Beverwijk

Avaliações recentes

5.0
Rob
26 fevereiro 2024

Snel, heet, en lekker!

Joke Snip-Pieters
26 fevereiro 2024

Het was weer heerlijk

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Thom
22 fevereiro 2024

Heerlijk! En lekker pittig

Herman Rijkenberg
13 fevereiro 2024

Voor de zoveelste keer meer dan anderhalf uur gewacht! dit was de laatste keer. Ik bestel nooit meer via bezorging.

Eduard van der Pol
11 fevereiro 2024

Mooi op tijd, erg schoon en warm, vriendelijke bezorger en superheerlijk gegeten!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jolanda
9 fevereiro 2024

Helemaal top zoals altijd!

Martijn
9 fevereiro 2024

Heerlijk gegeten. Gerechten vol van smaak . Bezorging later dan afgesproken maar de smaak maakte alles goed.

Thomas
31 janeiro 2024

Het eten was uitstekend

Steve
28 janeiro 2024
Martijn van Tol
28 janeiro 2024
Beniamin Danca
27 janeiro 2024

Heerlijke gerechten. Veel keuzes.Altijd lekker.

Patrick
29 dezembro 2023

Wij halen altijd hier de Gaw Pad Chiangmai. Echt heel erg lekker en zeker een aanrader Wanneer wij dit met vrienden of familie eten delen zij ook deze mening. Levering is meestal iets aan de late kant.

Katuin
27 dezembro 2023

Goed verpakt, op tijd geleverd en prima kwaliteit.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Lyda
24 dezembro 2023

Keurig en snel bezorgd, altijd van uitstekende kwaliteit

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Liesbeth Eindhoven
23 dezembro 2023

Was weer heerlijk

Randi
20 dezembro 2023

Eten heerlijk vers en goed. Enige " verbeterpunt " wij hebben het laten bezorgen en heel erg lang moeten wachten. Uiteindelijk het wachten zeker wel waard want hebben zoals aangegeven echt lekker gegeten maar daar denk je niet aan op moment dat je erg lang aan het wachten bent met hongerige Kids om je heen 😅

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marko van den Dool
11 dezembro 2023

Smaak goed en weer eens wat anders dan nederlandse chinees. Temperatuur niet optimaal maar ook niet koud; kan beter. Hoeveelheid van het gerecht net voldoende. Keuze voor w rijst of anders in bestelapp niet duidelijk.

Peter Peereboom
10 dezembro 2023

Top eten

A. Morcus
7 dezembro 2023

De gerechten waren weer heerlijk, zoals altijd. En natuurlijk stond alles weer keurig op tijd klaar. We zijn blij met Chang Mai.

Irene
2 dezembro 2023
Stefan
30 novembro 2023

Heerlijk gegeten. Echter wederom van de twee maaltijden een keer een verkeerde maaltijd 101 ipv 110 gekregen.

H Hoed (MKV)
29 novembro 2023

Wij bestellen met grote regelmaat bij Chiang Mai, het was ook deze keer weer super lekker, vers en warm. Smaakte heerlijk !

Anoniem
29 novembro 2023
Anita
27 novembro 2023

Heerlijk eten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Yvonne
26 novembro 2023

Was heerlijk

Helga Schaghen v Veelen
25 novembro 2023

Heerlijk! Nr 144 ❤️

San Keijzer
23 novembro 2023

De pad Thai zaten geen pindas of cashews in maar desalniettemin smaakte het weer verrukkelijk.

Bryan
23 novembro 2023
Dil
23 novembro 2023
Liz
19 novembro 2023

Top kwaliteit en op tijd geleverd!

Claudia
26 outubro 2023
Bert
23 outubro 2023

Ik weet niet wat er is maar de gerechten zijn de laatste tijd niet echt geweldig. Vorige keer was de kip droog en hard en de groente was verdwenen in het recept .En nu zatte er maar 5 garnalen in het het eten en was het heel erg vettig. Jammer, jullie waren altijd heel erg goed.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Steve
19 outubro 2023

Eten was lauw warm en miste de extra sambal die ik gevraagd had

Anoniem
19 outubro 2023

Het eten is bijna altijd goed, maar vandaag was het een stuk minder. Er zat bijna geen groente in en het vlees was taai.

Carla
9 outubro 2023

Over Heerlijke sateh en loempia tjes Kwaliteit !!!

Joke Snip-Pieters
8 outubro 2023

vriendelijke bezorger en heerlijk gegeten dank jullie wel tot gauw

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

p schaaper
30 setembro 2023
NN
29 setembro 2023
Lilian van Duijvenvoorde
25 setembro 2023

Mmmm,wat was het weer lekker. Ruim voldoende porties,zo heb ik voor morgen nog een heel klein lunchhapje. Heb er nu al zin in

Carla Bakkum
25 setembro 2023

Veggie gerechten beide zeer smakelijk, de milde vleesgerechten vielen onze ouders, hoogbejaard en verstokte “Chinees”-eters, 100% mee.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Alana
23 setembro 2023

Altijd goed!

Charlotte
21 setembro 2023
Kremer
16 setembro 2023

Heerlijk eten!

Martin Kok
16 setembro 2023

Mooi op tijd bezorgde, heerlijke maaltijd!

Christie Greeve
10 setembro 2023

Heerlijk gegeten en de bezorging mooi op tijd. Top!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marco
8 setembro 2023

Heerlijke gerechten, alsof we weer even terug waren in Thailand.

Karin
6 setembro 2023

Een late bestelling, goede info gekregen over speciale wensen, bedankt !

Björn G Schram
5 setembro 2023

Was weer heerlijk!

Eileen
31 agosto 2023

Precies op tijd en heerlijk eten

Brouwer
26 agosto 2023

Altijd heerlijk en vers bereid..!

Chardet
21 agosto 2023

Prima verzorgd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Broeke
14 agosto 2023
Björn
12 agosto 2023
W chardet
11 agosto 2023
Célestine
11 agosto 2023

Eerste keer bij u besteld, zal zeker niet de laatste keer zijn…

Bianca
10 agosto 2023

Ruim op tijd op mijn werk bezorgd en weer heerlijk gegeten! ik bestel altijd gluten en suikervrij en het is even goed zo smakelijk.

Linda Castricum
6 agosto 2023

Wederom heerlijk gegeten!!

Irene Schelvis
4 agosto 2023

Mooi op tijd. Heerlijk gegeten. Echt een aanrader.

Helga Schaghen van Veelen
2 agosto 2023

Heerlijk!

Björn
31 julho 2023

Zoals gewoonlijk heerlijk eten, en snel bezorgd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

L. Bakker
30 julho 2023

Normaalgesproken nooit een klacht want prima eten, net zoals nu. Alleen was het eten vandaag wat lauw. Dat zijn we niet van jullie gewend.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jansen
28 julho 2023
Ton Minneboo
27 julho 2023

Bezorging keurig op tijd. Heerlijk eten, zoals altijd!

A. Morcus
27 julho 2023

Het was weer heerlijk!

Twisk
26 julho 2023

Serieus onwijs lekker gegeten. Duurde iets langer dan aangegeven maar daar werdt dan ook netjes over gebeld. Hier gaan we zeker vaker bestellen !

B Schuijt Schuijt
20 julho 2023

Heerlijk en goede bezorging

Carla Jonker
19 julho 2023

Blijft toch over heerlijk , keurig verzorgd en ingepakt eten !!!

C
18 julho 2023

Was heerlijk en sneller dan verwacht in eerste instantie dat was super fijn!

Els
18 julho 2023

We hebben genoten. Was erg smaakvol. En voldoende.

Mario Wiersma
17 julho 2023

Heerlijk!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Irene
10 julho 2023

Heerlijk gegeten

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Inge
6 julho 2023

Heerlijk, vers en gezond. Zeer aan te raden ook voor mensen met een glutenallergie

B Feenstra
28 junho 2023

Erg jammer dat het eten 3 kwartier later kwam dan de toegezegde tijd .

Nuran okcu
28 junho 2023

Goed geholpen en eten was lekker

Jaimy
16 junho 2023

Zeer goed eten telkens weer. Altijd netjes optijd

Rob
9 junho 2023

Wederom heerlijk gegeten

Rob
8 junho 2023

Snel gebracht, heet, verse, en lekker!

Martine Akkerman
7 junho 2023

Bijzonder lekker vers en smakelijk Netjes bezorgd op tijd en op goede temperatuur

Rick Bakker
6 junho 2023

Laat ik beginnen met het feit, dat alles wat ik tot nu toe besteld heb, uitstekend is en super lekker. Het enige wat ik niet lekker vind, is de bijgevoegde vissaus. Ik verzoek dan ook steeds bij mijn online bestelling om dat niet bij te voegen. Maar 9 van de 10 keer zit het er wel bij. Tevens vandaag had ik ook om vier sterren pittige maaltijd gevraagd, maar het was totaal niet spicy, pittig, heet. Dat was jammer. Volgende keer graag de toevoegingen bij de bestelling lezen aub.

Ihs
5 junho 2023

1 bakje hete vissaus bij 2xlaab is beetje weinig, op z’n minst bij elke laab 1 bakje? eten met 4 pers

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Steve
31 maio 2023

Altijd lekker

Rob
30 maio 2023

Super lekker en heet!

Ruben
30 maio 2023
Harry Maring
29 maio 2023

Heerlijke gerechten, royale porties! Bezorging keurig op de afgesproken tijd!

Michael Naait
21 maio 2023
Vincent
19 maio 2023

Het eten was heerlijk, verse ingrediënten en goede smaak.

Rob
16 maio 2023

Very fast. Fresh and tasy!

Liesbeth Foulon
14 maio 2023
Monique
13 maio 2023

Weer heerlijk!

Yvonne
7 maio 2023

Lekkere maaltijd vlot bezorgd

Rob
6 maio 2023
Jerry
5 maio 2023

Top eten en goed heet bezorgd, ga zo door!

Roy
3 maio 2023

Super lekker 10/10

Carla
30 abril 2023

Heerlijke gerechten met garnalen ,

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Chantal
28 abril 2023

De kwaliteit van de rijst was helaas minder dan normaal.

Björn
23 abril 2023

Wederom een heerlijke maaltijd, nu eentje met groene curry. Was lekker. En ook snel bezorgd. Dank juliie wel!

Ruben
20 abril 2023
Edith
18 abril 2023

Heerlijk!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Irene
15 abril 2023

Altijd op tijd bezorgd, eten prima

Carmen
14 abril 2023

Snelle bezorging, heerlijk eten.