Reviews from Chiang Mai Beverwijk

Recent reviews

5.0
Rob
26 February 2024

Snel, heet, en lekker!

Joke Snip-Pieters
26 February 2024

Het was weer heerlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Thom
22 February 2024

Heerlijk! En lekker pittig

Herman Rijkenberg
13 February 2024

Voor de zoveelste keer meer dan anderhalf uur gewacht! dit was de laatste keer. Ik bestel nooit meer via bezorging.

Eduard van der Pol
11 February 2024

Mooi op tijd, erg schoon en warm, vriendelijke bezorger en superheerlijk gegeten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jolanda
9 February 2024

Helemaal top zoals altijd!

Martijn
9 February 2024

Heerlijk gegeten. Gerechten vol van smaak . Bezorging later dan afgesproken maar de smaak maakte alles goed.

Thomas
31 January 2024

Het eten was uitstekend

Steve
28 January 2024
Martijn van Tol
28 January 2024
Beniamin Danca
27 January 2024

Heerlijke gerechten. Veel keuzes.Altijd lekker.

Patrick
29 December 2023

Wij halen altijd hier de Gaw Pad Chiangmai. Echt heel erg lekker en zeker een aanrader Wanneer wij dit met vrienden of familie eten delen zij ook deze mening. Levering is meestal iets aan de late kant.

Katuin
27 December 2023

Goed verpakt, op tijd geleverd en prima kwaliteit.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lyda
24 December 2023

Keurig en snel bezorgd, altijd van uitstekende kwaliteit

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Liesbeth Eindhoven
23 December 2023

Was weer heerlijk

Randi
20 December 2023

Eten heerlijk vers en goed. Enige " verbeterpunt " wij hebben het laten bezorgen en heel erg lang moeten wachten. Uiteindelijk het wachten zeker wel waard want hebben zoals aangegeven echt lekker gegeten maar daar denk je niet aan op moment dat je erg lang aan het wachten bent met hongerige Kids om je heen 😅

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marko van den Dool
11 December 2023

Smaak goed en weer eens wat anders dan nederlandse chinees. Temperatuur niet optimaal maar ook niet koud; kan beter. Hoeveelheid van het gerecht net voldoende. Keuze voor w rijst of anders in bestelapp niet duidelijk.

Peter Peereboom
10 December 2023

Top eten

A. Morcus
7 December 2023

De gerechten waren weer heerlijk, zoals altijd. En natuurlijk stond alles weer keurig op tijd klaar. We zijn blij met Chang Mai.

Irene
2 December 2023
Stefan
30 November 2023

Heerlijk gegeten. Echter wederom van de twee maaltijden een keer een verkeerde maaltijd 101 ipv 110 gekregen.

H Hoed (MKV)
29 November 2023

Wij bestellen met grote regelmaat bij Chiang Mai, het was ook deze keer weer super lekker, vers en warm. Smaakte heerlijk !

Anoniem
29 November 2023
Anita
27 November 2023

Heerlijk eten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Yvonne
26 November 2023

Was heerlijk

Helga Schaghen v Veelen
25 November 2023

Heerlijk! Nr 144 ❤️

San Keijzer
23 November 2023

De pad Thai zaten geen pindas of cashews in maar desalniettemin smaakte het weer verrukkelijk.

Bryan
23 November 2023
Dil
23 November 2023
Liz
19 November 2023

Top kwaliteit en op tijd geleverd!

Claudia
26 October 2023
Bert
23 October 2023

Ik weet niet wat er is maar de gerechten zijn de laatste tijd niet echt geweldig. Vorige keer was de kip droog en hard en de groente was verdwenen in het recept .En nu zatte er maar 5 garnalen in het het eten en was het heel erg vettig. Jammer, jullie waren altijd heel erg goed.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Steve
19 October 2023

Eten was lauw warm en miste de extra sambal die ik gevraagd had

Anoniem
19 October 2023

Het eten is bijna altijd goed, maar vandaag was het een stuk minder. Er zat bijna geen groente in en het vlees was taai.

Carla
9 October 2023

Over Heerlijke sateh en loempia tjes Kwaliteit !!!

Joke Snip-Pieters
8 October 2023

vriendelijke bezorger en heerlijk gegeten dank jullie wel tot gauw

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

p schaaper
30 September 2023
NN
29 September 2023
Lilian van Duijvenvoorde
25 September 2023

Mmmm,wat was het weer lekker. Ruim voldoende porties,zo heb ik voor morgen nog een heel klein lunchhapje. Heb er nu al zin in

Carla Bakkum
25 September 2023

Veggie gerechten beide zeer smakelijk, de milde vleesgerechten vielen onze ouders, hoogbejaard en verstokte “Chinees”-eters, 100% mee.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Alana
23 September 2023

Altijd goed!

Charlotte
21 September 2023
Kremer
16 September 2023

Heerlijk eten!

Martin Kok
16 September 2023

Mooi op tijd bezorgde, heerlijke maaltijd!

Christie Greeve
10 September 2023

Heerlijk gegeten en de bezorging mooi op tijd. Top!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marco
8 September 2023

Heerlijke gerechten, alsof we weer even terug waren in Thailand.

Karin
6 September 2023

Een late bestelling, goede info gekregen over speciale wensen, bedankt !

Björn G Schram
5 September 2023

Was weer heerlijk!

Eileen
31 August 2023

Precies op tijd en heerlijk eten

Brouwer
26 August 2023

Altijd heerlijk en vers bereid..!

Chardet
21 August 2023

Prima verzorgd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Broeke
14 August 2023
Björn
12 August 2023
W chardet
11 August 2023
Célestine
11 August 2023

Eerste keer bij u besteld, zal zeker niet de laatste keer zijn…

Bianca
10 August 2023

Ruim op tijd op mijn werk bezorgd en weer heerlijk gegeten! ik bestel altijd gluten en suikervrij en het is even goed zo smakelijk.

Linda Castricum
6 August 2023

Wederom heerlijk gegeten!!

Irene Schelvis
4 August 2023

Mooi op tijd. Heerlijk gegeten. Echt een aanrader.

Helga Schaghen van Veelen
2 August 2023

Heerlijk!

Björn
31 July 2023

Zoals gewoonlijk heerlijk eten, en snel bezorgd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

L. Bakker
30 July 2023

Normaalgesproken nooit een klacht want prima eten, net zoals nu. Alleen was het eten vandaag wat lauw. Dat zijn we niet van jullie gewend.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jansen
28 July 2023
Ton Minneboo
27 July 2023

Bezorging keurig op tijd. Heerlijk eten, zoals altijd!

A. Morcus
27 July 2023

Het was weer heerlijk!

Twisk
26 July 2023

Serieus onwijs lekker gegeten. Duurde iets langer dan aangegeven maar daar werdt dan ook netjes over gebeld. Hier gaan we zeker vaker bestellen !

B Schuijt Schuijt
20 July 2023

Heerlijk en goede bezorging

Carla Jonker
19 July 2023

Blijft toch over heerlijk , keurig verzorgd en ingepakt eten !!!

C
18 July 2023

Was heerlijk en sneller dan verwacht in eerste instantie dat was super fijn!

Els
18 July 2023

We hebben genoten. Was erg smaakvol. En voldoende.

Mario Wiersma
17 July 2023

Heerlijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Irene
10 July 2023

Heerlijk gegeten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Inge
6 July 2023

Heerlijk, vers en gezond. Zeer aan te raden ook voor mensen met een glutenallergie

B Feenstra
28 June 2023

Erg jammer dat het eten 3 kwartier later kwam dan de toegezegde tijd .

Nuran okcu
28 June 2023

Goed geholpen en eten was lekker

Jaimy
16 June 2023

Zeer goed eten telkens weer. Altijd netjes optijd

Rob
9 June 2023

Wederom heerlijk gegeten

Rob
8 June 2023

Snel gebracht, heet, verse, en lekker!

Martine Akkerman
7 June 2023

Bijzonder lekker vers en smakelijk Netjes bezorgd op tijd en op goede temperatuur

Rick Bakker
6 June 2023

Laat ik beginnen met het feit, dat alles wat ik tot nu toe besteld heb, uitstekend is en super lekker. Het enige wat ik niet lekker vind, is de bijgevoegde vissaus. Ik verzoek dan ook steeds bij mijn online bestelling om dat niet bij te voegen. Maar 9 van de 10 keer zit het er wel bij. Tevens vandaag had ik ook om vier sterren pittige maaltijd gevraagd, maar het was totaal niet spicy, pittig, heet. Dat was jammer. Volgende keer graag de toevoegingen bij de bestelling lezen aub.

Ihs
5 June 2023

1 bakje hete vissaus bij 2xlaab is beetje weinig, op z’n minst bij elke laab 1 bakje? eten met 4 pers

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Steve
31 May 2023

Altijd lekker

Rob
30 May 2023

Super lekker en heet!

Ruben
30 May 2023
Harry Maring
29 May 2023

Heerlijke gerechten, royale porties! Bezorging keurig op de afgesproken tijd!

Michael Naait
21 May 2023
Vincent
19 May 2023

Het eten was heerlijk, verse ingrediënten en goede smaak.

Rob
16 May 2023

Very fast. Fresh and tasy!

Liesbeth Foulon
14 May 2023
Monique
13 May 2023

Weer heerlijk!

Yvonne
7 May 2023

Lekkere maaltijd vlot bezorgd

Rob
6 May 2023
Jerry
5 May 2023

Top eten en goed heet bezorgd, ga zo door!

Roy
3 May 2023

Super lekker 10/10

Carla
30 April 2023

Heerlijke gerechten met garnalen ,

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Chantal
28 April 2023

De kwaliteit van de rijst was helaas minder dan normaal.

Björn
23 April 2023

Wederom een heerlijke maaltijd, nu eentje met groene curry. Was lekker. En ook snel bezorgd. Dank juliie wel!

Ruben
20 April 2023
Edith
18 April 2023

Heerlijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Irene
15 April 2023

Altijd op tijd bezorgd, eten prima

Carmen
14 April 2023

Snelle bezorging, heerlijk eten.