Facebook

Beoordelingen van Chiang Mai Beverwijk

Recente recensies van Chiang Mai Beverwijk

5 sterren na 89 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zeer tevreden web site kan beter. betekenis twee** ? en wat bij hoofdschotel?? rijst /mi hoen of extra bestellen?

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk eten en goed betaalbaar

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben zalig gegeten. Het wordt ook zeer warm bezorgd.

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij zijn echte Thai liefhebbers.... je proeft het geweien dat alles vers is en de smaaksensatie is echt heerlijk. Vriendelijk personeel en heeeeeerlijk eten!

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd een heerlijke maaltijd, ik kom hier wekelijks!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk en de bestelling voor afhalen was optijd klaar.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overheerlijk weer!

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

je telefoon was steeds in gesprek

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en op tijd bezorgd,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bestelling was keurig op tijd. De gebakken rijst was heerlijk en lekker van smaak. Het gerecht van de eend vond ik niet lekker, sorry, smaakte niet Thais vond ik. Jammer.

, 07-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Buiten gewoon heerlijk, als of je in Thailand bent.

, 05-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker Thais eten! Je wordt via mail goed op de hoogte gehouden van je bestelling. We bestellen vaker :-)!

, 19-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De rijst was erg klef. Niet lekker.

, 18-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer lekker gegeten als altijd

, 02-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Nu online besteld en op de exacte tijd kon het heerlijke, smaakvolle eten afgehaald worden.

, 25-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Via de website besteld, je wordt netjes via mail op de hoogte gehouden van je bestelling. Thais eten is heerlijk, vers, groentenrijk en de smaken kunnen niet overtroffen worden, zo ok bij Chiang Mai!

, 25-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Exact op tijd, eten perfect van smaak en temperatuur. Volgende keer nog een paar Singha / Chang biertje erbij en dan is het helemaal compleet!

, 28-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer heerlijk bezorging mooi op tijd

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Genoten van alle gerechten 😊

, 17-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch eten ,keuring en binnen de tijd bezorgd , heeeeeeerlijk

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top.

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Vlotte levering.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

smakelijk eten

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

, 03-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en precies op tijd bezorgd. Niet goedkoop maar het geld waard.

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. En op de minuut precies bezorgd. Dus.... 5 sterren😃

, 12-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en snel bezorgd.

, 05-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk zoals altijd ..bestellen hier heel graag..eten is smaakvol een aanrader

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was top zoals altijd precies op de afgesproken tijd

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker zoals altijd. Helaas kwam het een half uur later dan gepland. Hierdoor hebben we 1,5 Uur op het eten moeten wachten. Ik moest zelf bellen om te vragen waar het bleef. Tip: informeer de klant op het moment dat het druk is en er langer gewacht moet worden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rijst was overgaar en papperig. Bezorging bijna half uur later als toegezegd en nadat de mail kwam dat de maaltijd klaar en onderweg was.

, 19-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Loempia's waren te lang gebakken. Donker bruine kleur. De kroepoek was niet meer knapperig.

, 19-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!!

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijken op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Gewoon een lekkere Thai. Smakelijk en door echte Thaise koks gemaakt. top tent

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo als altijd

, 16-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers knapperige groente precies op de afgesproken tijd. Top restaurant

, 09-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was weer lekker smakelijk en levering precies op afgesproken tijd.

, 30-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Zeer goed eten voor een prima prijs.

, 12-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overheerlijk,keurig verzorgd

, 28-07-2019

Kwaliteit:

Rating

besteld voor te bezorgen maar staat op afhalen

, 27-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn collega’s en ik hebben heerlijk gegeten! Werd ook op tijd bezorgd.

, 08-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima geregeld en lekker eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk smakelijk, knapperige hapjes en alle gerechten met veel verse groenten. Bezorging prima, op tijd.

, 23-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend Maar stevig aan de prijs

, 11-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wij halen altijd hier en het is altijd lekker maar helaas was het gisteren niet echt goed de gemixte voorgerechtjes miste er een aantal de groene curry ( keng Kiew Waan Nua ) was flauw en smaakloos de kip met annanas ( Kai pad Preaw Waan ) was veel te grof gesneden, niet goed gebakken en de kip juist weer te veel en deze was helemaal droog. Jammer

, 19-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Over heerlijk eten en keurig bezorgd !

, 17-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en super optijd!

, 10-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk. Kai Pad Prik lekker pittig. Echt super

, 24-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!!

, 23-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoi Het smaakte zoals altijd heel erg lekker, ik schrijf dit berichtje omdat dit keer de kipsate veel te droog was ( veel te lang gebakken) de uiteinden maar weggegooid. Maar de rest was wel goed!

, 19-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

15 minuten later bezorgd wel over gebeld Goed eten maar wel stevig geprijsd

, 15-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige gerechten. TOPKWALITEIT! Veel verse exotische groenten erbij. Keurige bezorging, we zijn echt blij met jullie kwaliteit!

, 08-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer top en optijd

, 20-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is altijd voortreffelijk!

, 18-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel rijst. Weinig vlees. Verhouding prijs-kwaliteit klopt niet. Bezorging veel te laat: een uur later dan de aangegeven verwachte bezorgtijd. Alle eten was lauw op moment van bezorgen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1,5 uur wachttijd vind ik echt absurd lang en toen bleek dat het gerecht niet meer echt warm was. Jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect as always

, 08-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kipgerecht besteld, maar kreeg een compleet ander rundvleesgerecht. Beetje jammer, maar kon niet reclameren i.v.m. te weinig tijd. Eten smaakte wel goed, grote porties, bakken zaten goed vol.

, 15-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas viel de pad thai erg tegen qua smaak en inhoud. Ik had een extra bakje satesaus gevraagd maar die zat er niet bij ondanks dat ik aan de bezorger vroeg wat de extra kosten daarvoor waren.

, 15-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo verrukkelijk , smaakvolle gerechten , Verwennerij , top

, 10-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijzonder lekker, we hadden gasten en van alles wat besteld, heerlijke combinaties en netjes op tijd geleverd alle gerechten waren ook op goede temeratuur en zeer smaakvol .. klasse en bedankt Chiang Mai

, 09-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Chiang Mai blijft mijn favoriet!

, 06-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij vonden het vlak van smaak. Was de eerste keer dat we bestelde. Vooral de rundvlees had weinig smaak. Geen smaak explosie waar je op hoopt. Sorry

, 05-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We ruim een uur moeten wachten voor bezorging. Tamelijk lang.

, 29-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker vers gemaakt thais eten en ook nog op tijd bezorgd, beter kan gewoon niet!

, 29-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling is goed gegaan ook mooi op tijd bezorgd eten was weer lekker

, 27-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit en bezorging zijn goed. Verhouding kosten en hoeveelheid eten staan niet in verhouding. De bezorgprijzen zijn hetzelfde als a la carte eten in het restaurant.

, 26-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Amazing food! :)

, 21-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en geheel warm en op de minuut op tijd.

, 21-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, vriendelijke mensen, goede porties

, 14-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bestelling nooit gekomen