Facebook

Beoordelingen van Chiang Mai Beverwijk

Recente recensies van Chiang Mai Beverwijk

4 sterren na 21 reviews

, 20-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is altijd voortreffelijk!

, 18-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel rijst. Weinig vlees. Verhouding prijs-kwaliteit klopt niet. Bezorging veel te laat: een uur later dan de aangegeven verwachte bezorgtijd. Alle eten was lauw op moment van bezorgen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1,5 uur wachttijd vind ik echt absurd lang en toen bleek dat het gerecht niet meer echt warm was. Jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect as always

, 08-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kipgerecht besteld, maar kreeg een compleet ander rundvleesgerecht. Beetje jammer, maar kon niet reclameren i.v.m. te weinig tijd. Eten smaakte wel goed, grote porties, bakken zaten goed vol.

, 15-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas viel de pad thai erg tegen qua smaak en inhoud. Ik had een extra bakje satesaus gevraagd maar die zat er niet bij ondanks dat ik aan de bezorger vroeg wat de extra kosten daarvoor waren.

, 15-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo verrukkelijk , smaakvolle gerechten , Verwennerij , top

, 10-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijzonder lekker, we hadden gasten en van alles wat besteld, heerlijke combinaties en netjes op tijd geleverd alle gerechten waren ook op goede temeratuur en zeer smaakvol .. klasse en bedankt Chiang Mai

, 09-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Chiang Mai blijft mijn favoriet!

, 06-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij vonden het vlak van smaak. Was de eerste keer dat we bestelde. Vooral de rundvlees had weinig smaak. Geen smaak explosie waar je op hoopt. Sorry

, 05-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We ruim een uur moeten wachten voor bezorging. Tamelijk lang.

, 29-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker vers gemaakt thais eten en ook nog op tijd bezorgd, beter kan gewoon niet!

, 29-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling is goed gegaan ook mooi op tijd bezorgd eten was weer lekker

, 27-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit en bezorging zijn goed. Verhouding kosten en hoeveelheid eten staan niet in verhouding. De bezorgprijzen zijn hetzelfde als a la carte eten in het restaurant.

, 26-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Amazing food! :)

, 21-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en geheel warm en op de minuut op tijd.

, 21-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, vriendelijke mensen, goede porties

, 14-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bestelling nooit gekomen